Cadeaubonnen kopen

Dagtocht Rotterdam

Een unieke rondvaart in Rotterdam vanuit Nationaal Park de Biesbosch

Tocht duur: 8,5 uur

De beste indruk van onze havenstad ervaart u tijdens een rondvaart in Rotterdam! Aan boord van één van de Zilvermeeuw schepen kunt u optimaal genieten van de stad. Daarnaast zal tijdens deze rondvaart niet alleen Rotterdam, maar ook de weg er naartoe vanuit de Biesbosch u verbazen! Deze diverse route biedt een uitzicht op de mooiste natuurgebieden, wat prachtig wordt afgewisseld met de sky-lines van diverse steden. U krijgt tijdens deze rondvaart het beste van beide werelden te zien.

Bewonder de Erasmusbrug, de Rotterdamse haven en de SS Rotterdam tijdens deze prachtige rondvaart in Rotterdam. Onze schipper zal het een en ander vertellen over de omgeving waar doorheen wordt gevaren, waardoor de tocht ook zeer informatief is. Dus wilt u Rotterdam op een informatieve en ontspannende manier ontdekken, dan is een rondvaart met één van onze rondvaartboten perfect geschikt voor u. Ontspanning en kennis opdoen gaan hand in hand tijdens deze rondvaart!

 

Dagindeling rondvaart Rotterdam

09.15 uur
U stapt in Drimmelen aan boord van de Zilvermeeuw voor een rondvaart naar Rotterdam. Neem plaats in onze modern ingerichte foyer of zoek een plekje op ons prachtige panoramadek. Hier kunt u perfect genieten van de zonnestralen tijdens onze rondvaart.
 

09.30 uur 
De trossen worden losgegooid waarna de reis over het water zal beginnen terwijl u geniet van koffie met appeltaart. Deze dagtocht gaat dwars door de Biesbosch richting Rotterdam via Merwede Noord en Nieuwe Maas.
 

12.30 uur
Er wordt een uitgebreide lunch in buffetvorm geserveerd (de samenstelling van de lunch wordt hieronder verder toegelicht), en ‘s middags een klein snackje.
 

18.00 uur
Na een afwisselende terugvaart wordt rond 18.00 uur in de thuishaven Drimmelen afgemeerd. Dit betekent meteen ook het einde van de rondvaart in Rotterdam

Samenstelling lunch tijdens de dagtocht

Tijdens de rondvaart in Rotterdam staat een uitgebreide en gevarieerde lunch voor u klaar. Zo kunt u genieten van een heerlijk huisgemaakte soep, vijf broodsoorten, krentenbrood, cake, kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, vier soorten kaas, paté, een warme snack, huzarensalade, kip/kerriesalade en eiersalade, zoet beleg met tijdens de lunch onbeperkt koffie, thee of melk.

Reserveer hieronder meteen uw rondvaart in Rotterdam en genieten van al het moois wat Rotterdam te bieden heeft.Let op:

  • Alleen op basis van reservering.
  • Honden zijn niet toegestaan 

Tip!

Skyline van Rotterdam gecombineerd met de smalle kreekjes van de Biesbosch!
- maak je keuze -
Datum
zo. 27-0609.30
za. 03-0709.30
za. 10-0709.30
za. 17-0709.30
za. 24-0709.30
za. 31-0709.30
za. 07-0809.30
za. 14-0809.30
za. 21-0809.30
za. 28-0809.30
zo. 19-0909.30

Hou mij op de hoogte