Cadeaubonnen kopen

Z8 lunch tocht (3 uur)

Rondvaart door de Biesbosch in een prachtige fluisterboot!

Tocht duur: 3

 

Vaar mee langs de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch met onze nieuwste rondvaartboot, de Z8, die van alle gemakken is voorzien.

De Zilvermeeuw verzorgt al meer dan een halve eeuw rondvaarten, bedrijfsevenementen, excursies en dagtochten door de Biesbosch. De vloot bestaat uit een zestal schepen, maar de ‘Z8’ is ons vlaggenschip. 

De boot ziet er schitterend uit. “Het is Nederlands' nieuwste rondvaart- en partyboot die elektrisch vaart. Dat is goed voor het milieu én voor het comfort. Het is heel stil aan boord en vaart trillingvrij. De gasten kunnen hierdoor nog meer genieten van de Biesbosch.”

 

Comfortabel

We gebruiken de nieuwste technieken om zo milieuvriendelijk en comfortabel mogelijk te varen. Daarnaast is het ook nog eens een heel mooi schip met een fraaie vormgeving en een luxe interieur waarin hoogwaardige materialen zijn gebruikt. De raampartijen zijn groot en bieden een uitstekend uitzicht.

De Z8 kan ruim 100 passagiers meenemen. Maar door de speciale vorm is de diepgang gering. Daardoor kunnen we op de kleinste en smalste kreekjes varen. We hebben hierdoor een hele mooie route door het nationale park kunnen uitzetten.

Rondvaart inclusief lunch

In de maand augustus wordt er op verschillende dagen gevaren. De tocht vertrekt om 11.00 uur en om 12.30 uur serveren we een uitgebreide lunch. 

De schipper geeft onderweg uitleg over wat er buiten te zien is. Zo vaart u onder andere langs het nest van de zeearenden en zien we mogelijk ook visarenden en bevers en veel weidevogels. Een unieke mogelijkheid om de Biesbosch van dichtbij te verkennen. Drie uur doorbrengen in een hoogwaardige en comfortabele omgeving die uitzicht biedt op de prachtige natuur van de Biesbosch. 

 

- maak je keuze -
Datum
zo. 28-0711.00
do. 01-0811.00
do. 08-0811.00

Hou mij op de hoogte