Cadeaubonnen kopen

Zwerftocht (varen en wandelen in de Biesbosch)

Ontdek de Biesbosch in een fluisterboot

Tocht duur: 2,5 uur

Een combinatie van varen met een fluisterboot en wandelen in de Biesbosch: dat is onze zwerftocht. Deze 2,5 uur durende tocht is een prachtige eerste kennismaking met het Nationaal Park de Biesbosch. De Biesbosch is ontzettend groot en u kunt binnen 2,5 uur natuurlijk nooit de hele Biesbosch ontdekken. Tijdens deze tocht laten wij u echter kennismaken met de mooiste plekjes uit de Biesbosch. Zo krijgt u binnen 2,5 uur toch al het moois te zien wat de Biesbosch te bieden heeft. Deze tocht is de perfecte combinatie om het natuurgebied beter te leren kennen. Wanneer gaat u mee op de Zwerftocht van Zilvermeeuw? De perfecte combinatie tussen varen en wandelen in de Biesbosch!

Varen en wandelen in de Biesbosch

In de Biesbosch kunt u heerlijk een wandeling maken, maar voor een totale beleving gaat u ook op het water met Zilvermeeuw. Daarom biedt de Zilvermeeuw de ideale combinatie tussen varen en wandelen aan. Na een korte inleiding door een speciaal opgeleide Biesbosch gids stapt u aan boord van één van de open fluister-rondvaartboten en vaart naar de Hofmansplaat, waar het wandelen in de Biesbosch van start zal gaan. U brengt een bezoek aan de Eendenkooi en loopt vanuit daar naar het Bruggetje van Sint Jan, een markant punt in de Biesbosch. Daar ligt de fluisterboot te wachten om u mee te nemen voor een korte vaartocht door de zuidelijke rand van de Biesbosch. Het varen en wandelen in de Biesbosch zijn gelijk verdeeld. Zo ervaart u tijdens deze zwerftocht het beste van beide werelden. De lengte van de wandeling is ongeveer 2 kilometer. Het wandelen in de Biesbosch is een ware beleving en er valt altijd iets moois te ontdekken. Lees verder hoe u deze unieke vaar- en wandelcombinatie kunt reserveren.

De zwerftocht reserveren

Let op: Tijdens het varen en wandelen in de Biesbosch hebben wij graag dat iedereen meedoet aan de wandeling. Hierdoor is de zwerftocht niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. U kunt deze vaar- en wandeltocht eenvoudig reserveren bij onze partner Staatsbosbeheer. Klik op deze link om te reserveren en de beschikbare datums te bekijken. 

Online reserveren kan tot één dag van tevoren.
Wilt u op de dag zelf nog boeken, of komt u er niet uit? Bel ons via 0162-682609. 

- maak je keuze -

Hou mij op de hoogte