Cadeaubonnen kopen

Arrangementen

Boek de leukste groepsactiviteit in Rotterdam bij De Zilvermeeuw

 


Bij de Zilvermeeuw kunt u terecht voor verschillende groepsactiviteiten in Rotterdam. Zo bieden we onder meer arrangementen aan voor All-in Party’s en onze partyschepen in Rotterdam is ook geschikt voor formele aangelegenheden, zoals een bedrijfs- of productpresentatie.
 

De leukste groepsactiviteit in Rotterdam!

Wilt u uw collega’s verrassen met een unieke groepsactiviteit in Rotterdam? Dan bent u bij de Zilvermeeuw zeker aan het juiste adres. Op onze rondvaart- en partyboten bieden wij groepsactiviteiten aan voor 10 tot wel 300 personen!

U kunt bij ons diverse arrangementen afnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om een arrangement op maat te creëren. Voorbeelden van onze groepsactiviteiten in Rotterdam zijn:

  • Productpresentaties
  • Bedrijfsborrels
  • Walking diners
  • All-inclusive party's

Bij alle evenementen op onze partyschepen zijn tal van mogelijkheden op het gebied van catering en entertainment bij te boeken. Daarnaast denken wij ook graag met u mee met betrekking tot de inrichting en decoratie van het partyschip.
 

Iets te vieren?

Ook wanneer u iets te vieren hebt zijn bijvoorbeeld onze groepsactiviteiten in Rotterdam All-in Party’s of Walking Diners iets voor u. Op het water genieten van een heerlijke catering met een drankje. Zeg nu zelf, wie wilt dat nou niet!


Bekijk hieronder ons gehele aanbod en boek de leukste groepsactiviteit in Rotterdam!

Hou mij op de hoogte